29 Okt 13, 10:12
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
22 Okt 13, 10:31
fbclone: mai try fb underground...boleh jual2 barang...ruang iklan free je..
30 Nov 11, 00:30
dadyG: Menarik post u ni :) Tapi kenala promote banyak2 biar org tau. Klo tak syok sendiri je la nanti :)
1 Nov 11, 20:02
Ducati2011: Notin special about yr site!
21 Okt 11, 10:32
Rafi: Nice blog :) care to visit mine?
17 Sep 09, 14:17
spiritsdin:: Pada yg dah dpt CD dan Album Talentime mahupun majlis di nelayan Terima kasih saya ucapkan... dan pada yg oder dan tak buat penbayaran lagi... nama anda saya senarai hitam kan.
28 Ogos 09, 10:05
spiritsdin: Pada yg masih belum oder CD Talentime... sila buat oder skrg. di http://blog.extrumedia.com
26 Ogos 09, 13:39
spiritsdin: Salam semua... untuk oder CD kedua evet atau pun Album sila layari blog saya untuk syarat pembayaran sekian wassalam.
21 Ogos 09, 12:37
Hazwan: Camner nak order bro?
21 Ogos 09, 12:15
spiritsdin: Harga untuk CD2_Majlis TALENTIME RM15 dptkan segera sebelum telambat
21 Ogos 09, 12:14
spiritsdin: Harga untuk CD1_Majlis di NELAYAN RM20
19 Ogos 09, 17:00
spiritsdin: Sue... gbr tuk event di nelayan dgn mlm talentime ada dlm DVD... just send info kat email. OOO yee layari http://blog.extrumedia.com tuk sikit gbr talentime.
19 Ogos 09, 12:16
sue: spiritsdin....saya nak semua..bg cd...nak tanya gambar reunion kat nelayan ari tu pun sue nak gak....bagitau jer berapa eh...tq...
18 Ogos 09, 16:33
spiritsdin: nanti aku upload gbr semua kat blog aku... pastu kau org nk oder just email kat aku gbr kau org nombor berapa? pastu aku email balik dgn RM sekali kat korang.
18 Ogos 09, 11:16
sue: spiritsdin...cam ner eh nak order gambar?....
18 Ogos 09, 11:15
sue: ha a.. la.. kerul aku pun suka suara dia best....
18 Ogos 09, 01:37
kerul: salam suma ... umm ... sape tau nama brader yang nyanyi lagu KALA HUJAN malam tu? batch mana? sore dia kelas giler!!!!
17 Ogos 09, 11:33
spiritsdin: Salam semua... pada yg hadir pada majlis Talentime, nk gbr silalah tunggu ye.
13 Ogos 09, 00:45
adeq_fauzy: sy rasa abg saya pun geng korang lah. sebab dia batch 99
13 Ogos 09, 00:44
adeq_fauzy: Salam. wah ada gath ker. Tak sangka ada batch yang lama tahap lama giler. sy dulu 2006.
[mesej lama]