8 May 15, 16:25
Princess Elsa: Hi there..Blogwalking here. Visit my blog http://bit.ly/1ePVw4n
24 Sep 13, 11:34
Cop Tshirt: salam ziarah..
9 Sep 13, 23:15
Tshirt kanak-kanak: besh lah~! :)
2 Jul 13, 04:43
neeqa: salam ukhwah :)ingin menjual baju raya tapi tak tahu bagaimana? sila ke blog saya :)
29 Jun 13, 11:44
abg superman: siankan pengantin laki ni :(
22 Jun 13, 16:52
miss tiarra: visit here :) keep checking for my new information :)
8 Jun 13, 12:18
Free Albums: sup lets exchange links? www.AlbumFiend.com msg us
22 Feb 13, 20:18
GulaGetah: stresss betul dibuatnya. Heheh
20 Feb 13, 00:16
Ellysha25: visit me back
18 Feb 13, 22:24
mustika: good info. Nak share.
5 Feb 13, 07:29
Mama Lina: skang ni kalau beli produk facial ngan skincare kat lavender online leh dapat 5% diskaun. guna coupon 'L2UV32013'.
11 Nov 12, 20:40
nabihah: minum teh kat sini jap ye :D
1 Nov 12, 22:49
bryani: Salam Perkenalan. :-)
13 Oct 12, 14:23
arina: Beritahu kami kenapa anda perlukan MRT? :-)
7 Oct 12, 04:10
Didi: leh saya share info ni? tq.
18 Sep 12, 10:06
Kereta Sewa: Jika anda merupakan pemilik kenderaan yg sedang mencari penyewa untuk kereta atau kenderaan anda, sini tempat yg sesuai utk meletakkan iklan kereta sewa anda.
14 Sep 12, 09:37
Car Rental: Letakkan iklan kereta sewa anda di portal kami. Free jer.
13 Sep 12, 09:31
Fiezah: Leh mintak tolong sket..? :)
12 Sep 12, 14:50
folus: dptkan RM20 groupon voucher :-)
12 Sep 12, 13:21
RxOzone: Dapatkan sistem penapis air 2 dalam 1 dengan sistem ozonizer yang mampu membasmi kuman 3000x lebih kuat berbanding clorin.
[older messages]