29 Oct 13, 06:46
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
12 Oct 13, 14:57
selalufree: ruang iklan percuma untuk diisi..iklan anda pasti dilihat kerana kami sedang giat mempromosi web kami.
4 Sep 13, 00:56
muhafis: nak kempiskan perut buncit seawal 3 minggu?? ---> http://kliksini.in/stpm
14 Jul 13, 12:32
putera izman: selamat berpuasa datang lg ke sini untuk jemput join segmen :)
8 Jul 13, 20:56
putera izman: kunjungan kali ke 3 untuk jemput join segmen baru saya :)
2 Jul 13, 07:07
neeqa: salam ukhwah :)ingin menjual baju raya tapi tak tahu bagaimana? sila ke blog saya :)
29 Jun 13, 14:54
abg superman: pc utk orang xde budget :)
9 Jun 13, 06:52
Download Albums: yo lets exchange links? www.AlbumFiend.com email us
21 May 13, 00:35
Product Testing: hi, nice blog! want to trade links? www.FreeProductTesting.com email us
14 May 13, 21:58
abang gadget: mari singgah abg jual powerbank murah2 ni :)
10 Apr 13, 10:41
Suri Hani: Kan dah bagitau. Tu yang saya suka site ni.
10 Apr 13, 09:50
zarithiz: Akum. Saya nak share satu cerita pasal mencari keuntungan
31 Mar 13, 06:40
doctor tiarra: read my article how to help anorexic :)
2 Nov 12, 12:08
hasrin: Salam Perkenalan. :-)
15 Sep 12, 03:16
hunawa: jom vote kek 1 malaysia :-)
12 Sep 12, 03:15
miranda: love your blog :) hit my blog:D
23 Aug 12, 20:03
mr kib: blogwalking :) follow me ya :D
6 Aug 12, 08:30
mr kib: whenever U down always remember U braver :D follow me ;)
28 Apr 12, 16:20
haru: salam dari pismp ps sem 3 ipkent
7 Apr 12, 23:57
Jack: klau ada soalan spot, please share...
[older messages]