19 Apr 15, 18:33
eila: mcm mane nk tempah langsir yn nk clear stok ni? sy berminat
25 Jan 15, 08:52
SinarMalaysia: Hi there Blogwalking. Visit me back :)
26 Dec 14, 05:04
Princess Elsa: Hi trere..Blogwalking. Feel free to visit us here http://goo.gl/rwKwwD
17 Dec 14, 07:28
Gtrailer: blogwalking session, da lama x wat
21 Nov 14, 22:02
OneXOX sub Dealer: REBUT PELUANG TERBAIK JADI SUB DEALER OneXOX SEBAGAI KERJAYA
1 Sep 14, 20:33
nor amalina: salm.akk blh x sya nk tlng akk jual brng alas peti ais
2 Jul 14, 20:40
adibah: nak tanye sarung kusyen yang RCC 094-K??
29 Apr 14, 18:46
ija: salam, ada cadar single dan langsir cartoon yang sama x?
22 Apr 14, 06:02
syam: sy dtg nk blogwalk...jom2 sharing
17 Feb 14, 23:23
Duit Mudah: RM200K sebulan... Hanya dengan Hp je?... BIAR BETUL...!!!
8 Feb 14, 21:10
Kutipan Derma: Bagi pihak sekolah pondok An-Nur, mohon jasa dan sumbangan tuan puan semua untuk tampung kos penyelenggaraan sekolah.
5 Feb 14, 17:38
ain: ada kain langsir kartun disney cars tak?
5 Nov 13, 01:33
Big Money MLM: Berita baik,.. Terkini.. PhytoScience Double & triple Stemcell.. join now
28 Oct 13, 05:16
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
10 Oct 13, 09:53
Alex4D: Menang Nombor Ekor 4D (Toto, Magnum, Damacai, Sg Pools) @ http://bit.ly/N6AYuV
4 Oct 13, 19:47
Hana Chaca: Hi, There very good look and love you blog :) visit me too..
1 Oct 13, 17:58
Atira: Rahsia Isteri Sayang Abang Tahan Lama ----> http://ll.my/isterisayang
30 Sep 13, 00:50
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
29 Sep 13, 09:39
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
28 Sep 13, 07:53
softwarepower: software utk cari mobile dan email...power oo software ini.
[older messages]