1 Feb 21, 13:53
Farah: Teori Erikson
18 Nov 20, 11:34
chen: so usefull information n help me a lot. but the colour hurt my eyes n hard to read
18 Nov 20, 11:32
chen: sangat membantu maklumat dlm ne..i really like it cuz its simple but still have te point...but te colour was not good..its hurt my eyes..hard to read with this kind of colour . use simple colour k.
9 Nov 20, 19:18
nii: well kita belajar, im in
18 Sep 20, 14:14
pisang: selamat belajar semua :)
21 Aug 20, 15:48
min: susah betul nak baca sakit mata saya
23 Nov 19, 14:44
rose: dah lama berdebu page. harap dpt update:)
11 Nov 19, 13:27
iqah: serious, awak kena tukar warna tulisan ni sbb susah nak baca.
24 Aug 19, 14:16
student: perkongsian yang bgus,tapi warna tulisan tu kena lah gun warna gelap sikit.sabb susah skit nak baca
3 Mar 19, 16:43
bbbbbb: :lol:
3 Mar 19, 16:43
bbbbbb: fffuuuuuuuuccccccccckkkkkkkkk meeeeeee
28 Nov 17, 12:42
namewee: lancau page
12 May 17, 15:15
MINAH REMPIT: LANCAU PAGE NI ADA VIRUS . BUS10 RAPATTTTT!!!!!!!!
12 May 17, 15:15
MINAH REMPIT: LANCAU PAGE NI ADA VIRUS . BUS10 RAPATTTTT!!!!!!!!
12 May 17, 15:15
MINAH REMPIT: LANCAU PAGE NI ADA VIRUS . BUS10 RAPATTTTT!!!!!!!!
25 Mar 17, 12:34
nrlasyiqinn: kalau boleh warna tulisan tu kena timbul. hal ini kerana warna tulisan yang ditulis amat sukar untuk dibaca. sekian terima kasih.
31 Dec 16, 15:41
tinie: boleh bagi beberapa contoh untuk abm perkembangan motor kasar tak? :)
26 Mar 16, 22:11
kau da aku: yennadey ini haa susah mau baca mehhh
20 Mar 16, 23:30
bbbbb: gosh! it is hard to read your blog. tukar colour please kalau tak ilmu yang you cuba nak sampaikan, tak ke mana. ithe colours hurt my eyes so bad, girl
11 Mar 16, 07:45
me: nak tanya, apa course yang ada dekat ipg kampus Dato' Razali Ismail?
[older messages]