30 Jun 13, 04:29
abg superman: nak bagitau mercun legend kat malaysia ni :)
29 Jun 13, 05:16
abg superman: cara nak tahu hp clone atau ori :)
9 Mei 13, 05:42
abang gadget: mari singgah abg jual powerbank murah2 ni :)
7 Mei 13, 16:48
abang gadget: mari singgah abg jual powerbank murah2 ni :)
16 Jan 13, 05:36
epol rider: hai tuan blog :D Jom layan video-video menarik dari saya untuk hiburan anda semua :D
14 Jan 13, 06:23
epol rider: hai tuan blog :D Jom layan video-video menarik dari saya untuk hiburan anda semua :D
12 Jan 13, 07:09
miss airin: hai tuan blog;)sy ada menda best tuk awk jemput la :D
12 Jan 13, 06:13
miss airin: hai tuan blog;)sy ada menda best tuk awk jemput la :D
4 Nov 12, 20:25
ina: Salam Perkenalan. :-)
20 Okt 12, 15:14
harosa: Anda penentu perisa yang akan memerintah Malaysia, undilah sekarang :-)
4 Ogos 12, 10:44
Ani: Hai, terlalu sekejap kat blog awak. Jom lalu lak ke blog saya :-)
3 Feb 10, 00:48
sarungjati: pjg sgt aku tulis,tu yg berbelit2 sikit
31 Jan 10, 23:43
bangchaq: Det aku Xfaham la apa yang tulih dlm post 15/1/10. X tau nak baca.
20 Jan 10, 18:17
sarungjati: to bangchaq: ok nant tukaq kolor n saiz
20 Jan 10, 00:58
bangchaq: Det, awat artikel terbaru hang x boleh nak baca ni? byk sgt bulat2 & hijau lak tu...
4 Nov 09, 11:10
to a.napiah: ha cam a.det ckp tue la,,ha ngah exam,,last 12 nie,,fuhhhh
28 Okt 09, 18:44
Lenggang Kangkung: salam ziarah
28 Okt 09, 18:43
Komuniti Blogger Muslim: ........ jom join
27 Okt 09, 00:35
sarungjati: to hanafiah..tgk link tanrantula di page bwh blog ni
26 Okt 09, 20:36
hanapiah: adik mie.. hg punye blog pedia.. dok exam skrg nie kan... insyaAllah
[mesej lama]