10 Ogos 13, 17:42
adnan: selamat lebaran ya..
6 Jun 13, 05:51
sheina: haii tuan blog :) sheina datang ke sini:) jemput singgah:)
18 Mei 13, 01:20
FreeProductTesting: hii, nice blog! want to exchange links? www.FreeProductTesting.com email us
9 Mei 13, 20:44
abang gadget: mari singgah abg jual powerbank murah2 ni :)
20 Apr 13, 17:09
hikmahherba: minyak lintah tembakul doa ( rahsia besar dan panjang zakar dengan urutan)
28 Dis 12, 06:44
miss sofia: nice blog ;) singgah ke blog saya! :-)
3 Feb 10, 20:44
abahazim: InsysAllah...kami pun tak sabar nak pindah ke ibu kota...tak dapat jadi orang kg..jadi orang bandar la dulu...maaf lama tok update blog..
11 Jan 10, 09:45
cik ngoh: cik ngoh tgu bulan 6..harap2 jd kenyataan boleh ujung minggu pi umah dpt main dgn azim
11 Jan 10, 09:44
cik ngoh: rindu dekat azim,..ternampak2 azim senyum
1 Jan 10, 10:14
azieyan: salam..jika mencari tukang jhit utk sgala benda layarilah azieyan creative.tempahan langsir,cover sofa,kusyen kayu jati,alas meja,brang baby dan bermcm 2x lagi....lokasi putrajaya...tmphan pos dterma
20 Nov 09, 17:41
cik ngoh: dah paking barang ke...
19 Nov 09, 16:50
cik ngoh: Aziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm,x sabar nak dukong azim ni
17 Nov 09, 22:59
Abe: Apa-pa hal pun janji dapat pindah ke semenanjung dulu baru ada cerita...pun mudo pun belum dapat bagi klu lagi...stay sabar je la dulu...
17 Nov 09, 22:57
Abe: Ya betul,DEngkil tak berapa sesuai sangat..member pun cakap gitu..Ada member dnyesal beli rumah di bangi bagus lagi kota wawasan katanya...Dengkil punya nama pun tak best...macam dengki je..
17 Nov 09, 13:05
cik ngoh: nti mlm tu cik ngoh pun tidur umh pakda ani jugak,nak main dgn azim ,abgn kakaknyee
17 Nov 09, 09:58
cik ngoh: geramnya tgok azim..xsabar nak jumpa semua.cantik rumah tu, putrajaya ok,tp dengkil jauh nti kalu nak jual balik org fikir byk kali sbb jauh.
13 Nov 09, 22:47
Abe: Kalau rambut lebat gigi putih tersusun...huh...tok sene hati kaklong....kot kena ngurat oleh cewet katanya...hahaha
13 Nov 09, 22:46
Abe: Meme doh ..ore hensem rambut lagu tu...tok cayo tengokla kat Tv tu...huhuhu....
13 Nov 09, 22:45
Abe: pok muda pun nanti ilang gok rambut kalu tok jago...jangan banyak stress ...bersukan mau ada ma!
13 Nov 09, 22:44
Abe: Tiket dan tarik perjalanan dah ..Kompom...jumpa nanti di KLIA...lama kami kat sana...
[mesej lama]