28 May 14, 21:44
Kaka: Salam. Akak!! Hehe Alhamdulillah saya dapat yang MARA tu tapi course Applied Science ^^ Saya rasa sangat bersemangat nak study overseas lepas baca blog akak! Hehe
25 Mar 14, 19:23
Kaka: Saya rasa best jadi cikgu tapi tahlah. Terlampau banyak pilihan- saya sesak nafas nak pilih mana satu!! Hahaha
25 Mar 14, 19:23
Kaka: Akak, saya baca post akak pasal akak study Tindikan perancis tu. Kiranya sekarang akak kat luar negara lah ni? Saya pun tengah buntu sama ada nak pilih program tindikan ni atau tidak.
2 Jul 13, 18:04
nisa: singgah sini :)
27 Jun 13, 17:29
ecah: 1779735127
17 Jun 13, 02:18
zizie: zizie datang!! :D
16 Jun 13, 12:13
nardnaddy: selamat pagi dear.. :)
16 Jun 13, 00:34
Ain: x lah pandai sangat ;) . anw done follow u dear , follow me back maybe ? :)
15 Jun 13, 19:16
Giorgio Izas: Giorgio nk balik ke Malaysia dh ni... Selamat Tinggal Vietnam... (^_^)
15 Jun 13, 18:48
ann: oo..ini budakn yg x suka dgr itu pkataan follow me back..haha..dtg visit yer dik.. ;) n
15 Jun 13, 16:35
Qeela Aini: hi dear Qeela balas kunjungan & terus follow sini :) follow me back yea? thanks! :)
15 Jun 13, 15:00
hathirah: [link] jom join
15 Jun 13, 14:05
chot: #288 done follow here,feel free to follow back..salam kenal
15 Jun 13, 10:10
azwa: terjah pagi :)
15 Jun 13, 09:01
ketambatu: mengiring dengan senyuman...
15 Jun 13, 03:55
Mimoi: aleasara, hihi thanks
15 Jun 13, 00:26
mymy: hehe :) kita tak sama .. tak geng la camni .. hikhik :)
15 Jun 13, 00:22
aleasara: wah,rasanya sepanjang bw ni 1st time jumpa background bunga yang sangat comel,matching pulak tu dengan sidebar he3..nice2
14 Jun 13, 00:08
Mimoi: Kim Eyo!! Me too! I bookmarked your blog ! hehehe :D
13 Jun 13, 23:55
KimEyo: This is awesome blog than I thought. I saved your as my favorite !! Bye !
[older messages]