29 Oct 13, 09:36
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
14 Oct 13, 09:15
aeril: ruang iklan percuma untuk diisi segera. iklan anda pasti mendapat perhatian kerana kami sedang mempromosi web secara besar-besaran.
13 Oct 13, 21:46
aeril: ruang iklan percuma untuk diisi segera. iklan anda pasti mendapat perhatian kerana kami sedang mempromosi web secara besar-besaran.
11 Jun 13, 04:05
Album Downloads: sup! lets exchange links? www.AlbumFiend.com email us
21 May 13, 07:22
Free Product Samples: hey, nice blog! wanna trade links? www.FreeProductTesting.com email us
22 May 12, 19:36
Adam Roslan: jalan jalan cari ilham.
17 Oct 09, 18:18
kazaztan: alia, tuko link tu...yg tu dah tutup
11 Sep 09, 12:05
alia: hehehe...jenh gak nak tukar template ni jal...byk bende nak kena edit...
10 Sep 09, 16:26
jellyna: wah, cantik template especially banner tu
3 Aug 09, 10:21
alia: kambing tu kaler putih la....ade campur kaler grey sikit2...hehehe
2 Aug 09, 22:11
angah: liaaaa...happy giler aku tgk haziq...nie kambing 2 awat warna kelabu...???
23 Jul 09, 10:02
alia: haziq je ke yg comel...hehehe
23 Jul 09, 10:00
catz: wah comeynye si haziq tu hehe
15 Jul 09, 14:59
alia: tu la jal...tgh cube merajinkan diri utk update nih...hehehe
15 Jul 09, 14:54
nama: add la kak zul..lia pun add kak zulnye blog ye
15 Jul 09, 11:23
kak zul: alia ada blog ek kak zul add dlm list kak zul yer
15 Jul 09, 11:07
jellyna: dah masuk dlm bloglist chuop, kena apdet selalu la
1 Jul 09, 15:08
alia: choup - tima kasih...tima kasih....heheh
1 Jul 09, 11:09
papaQaseh: tahniah, anda terpilih utk masuk bloglist saya...
29 Jun 09, 22:25
bloghopper: heheh..laki bini borak kat shoutbox jer ke????
[older messages]