4 Nov 15, 15:46
SR2015: boleh layarai : sentosaride2015.blogspot.my
4 Nov 15, 15:45
SR2015: Salam sejahtera semua, saya mewakili SCT mempelawa meyertai SENTOSA RIDE 2015 pada 06 disember 2015
29 Oct 13, 12:23
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
20 May 12, 11:40
adam: salam ziarah tuan rumah :)
2 Mar 11, 21:13
deuter4u: salam kengkawan dapatkan deuter hydration beg di www.deuter4u.blogspot.com
2 Mar 11, 08:59
KARNIVAL MTB 1 BTG KALI: Salam ..... Jemput ke trek kami
1 Oct 10, 14:33
Sentosa Cycling Team: Salam Ziarah
14 Jun 10, 22:39
bob dueroda: Event Jamboree FRASER HILL 2010. Berminat? Klik di sini http://nuurruul.blogspot.com
9 Apr 10, 10:10
lan: balik slim tapi x kayuh pun...ingat xde org...rupa2nya...cikgu mak noor n the geng ramai le...hari minggu pagi ride...ada dekat 10 biji
31 Mar 10, 10:35
ije: kayuh bkt langat jer..higway mx putrajaya pun ada jugak..jadiker balik slim..
31 Mar 10, 10:34
ije: salam..sumer
18 Mar 10, 17:56
lan: tu je track aku skrang...
18 Mar 10, 17:56
lan: aku kayuh sorang2 je dari puchong ke cyberjaya...
18 Mar 10, 17:56
lan: ada lagi org disini...ije kayuh mana skrang...
12 Mar 10, 14:35
ije: ok..thanks
12 Mar 10, 14:33
ije: kalau boleh tinggalkan no contact dzan
12 Mar 10, 14:32
ije: proton ramai ker rider dzan
17 Feb 10, 22:09
dzan: kalau ikutkan kitaorg ni berjiran sungguh...
17 Feb 10, 22:08
dzan: tmbikers.blogspot.com
17 Feb 10, 22:08
dzan: link; procitymtb.blogspot.com / tmbikers.com
[older messages]