29 Oct 13, 08:01
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
17 Aug 11, 18:03
annie: come and join online photoclub more fun more friend http://photoclub.fr.ht
21 Apr 10, 09:45
zaC: hye moOn!!
19 Apr 10, 21:30
m00n: zack!!!!!
11 Mar 10, 21:30
GiJ0e: Hj Zainal tu retired dengan post apa ye? Senior Mgr ke GM? Dia business apa skrg?
7 Mar 10, 02:04
zaC: kenal Hj. Zainal Mahtar tu supervisor mse kat MTBE. skg die da retired..die kat shah alam..bz dgn bisnes br die kot.
2 Mar 10, 17:33
GiJ0e: Hi, you kenal ye Zainal Mahtar? Dia dulu pernah ajar I 2 minggu masa kat UiTM before dia blah pegi Petronas... kat mana ye dia skrg?
3 Nov 09, 12:26
juan: juz drop by
15 Sep 09, 00:39
waqjai potter: msti ar bace beb. apara tanya soklan camtu.. aku sehat je dil.. rasa nak raya.. haha.. ko join cahli gi qatar ke bro?
9 Sep 09, 04:57
aYdELJurY: wak jaii ko ape kaba??? ape cer???
5 Sep 09, 23:03
zaC: ehh jai, ko bce blog aku??
5 Sep 09, 03:46
waqjai potter: salu2 lah lawat blog aku.. aku akan bagi semngat kat ko.. haha
24 Aug 09, 03:55
aYdELJurY hensem: oooo tempat emi dulu rupenye
4 Aug 09, 23:33
zaC: aah sab..
4 Aug 09, 22:57
Sabrina: oit zack!! =) ko practical kat tempat emi dulu ek?
26 Jul 09, 17:34
zaC: ye,lgu tu sgt sedap.rse cm minum milkshake+oreo~~
26 Jul 09, 06:03
aYdELJurY: lagu
26 Jul 09, 06:03
aYdELJurY: lagi mmg sedap la awk...
23 Jul 09, 23:23
zaC: wei..nk labtop bli sendiri la..kalo aku dpt sugar daddy nnti aku mintak satu utk ko ekk..
23 Jul 09, 18:44
dilah: siut la ko..bli kan aku laptop gak..laptop aku da patah.wawa
[older messages]