1 Jul 13, 02:41
abg superman: jemput la follow ke blog baru saya :) blog lama kena delete :( terima kasih support :D
15 May 13, 02:10
abang gadget: mari singgah abg jual powerbank murah2 ni :)
10 Apr 13, 12:30
Suri Hani: Kan dah bagitau. Tu yang saya suka site ni.
16 Jan 13, 22:21
epol rider: hai tuan blog :D Jom layan video-video menarik dari saya untuk hiburan anda semua :D
12 Jan 13, 23:04
miss airin: hai tuan blog;)sy ada menda best tuk awk jemput la :D
6 Jun 10, 02:29
adila: terima kasih
6 Jun 10, 02:28
adila: wah.gambar kuih-muih.lauk-pauk didalam gambar membuat saya merasa lapar walau bagaimana insyallah klau diizinkan allah saya nak order tapi bagaimana caranya bolih cik zuraidah terangkan harganya teri
31 May 10, 14:27
aBDULLAH JAAFAR: Please reply me to order of , roti jala with mutton curry, samosa with chilli sauce and bargedil . Please quote for 40 person. self collection on the 5.6.2010. tq
24 Mar 10, 00:01
nam: message
9 Mar 10, 15:24
mira: adik ingin oder kakaknya char kuey juga
9 Mar 10, 15:24
mira: terima kasih
9 Mar 10, 15:24
mira: asslamualaikum kak zuraida,kalau adik ingin order coconut blossom dan mee odong bagaimananya cara nya ?dan adik boleh collect kat mana?sedap lah kak ur coconut blossom dgn char kuey kakak..
9 Mar 10, 08:52
Jeinthi Angel: How much are ur quehs? no price indicated..
6 Mar 10, 22:37
kak baya: hi der..do you take order for any occassions?? i sure lurrve it..so awesome and yummy looking :)
5 Mar 10, 22:28
lynna: do you take orders for partys and how much do you quotation please.
3 Mar 10, 21:00
farah: akak, resipi mee odong tade eyh??
3 Mar 10, 21:00
farah: akak,resipi mee odong tade eyh??
25 Feb 10, 08:03
Najah: Hi i nk tanya how much is the kahsui and japanese cheesecake?
8 Jan 10, 07:12
Zafa: Sekiranya Mereka Tahu Khasiat Za'faran, Pasti Mereka Sanggup Tukarkannya Dengan Ketulan Emas"
5 Jan 10, 14:22
Zuraida: :) Oh hai Nora! Nice 2 here from u.& happy to hear that u had tried d cakoi resipi. If u really follow the recipi u won't be dissappointed. Ai dah ke Melbourne my recipi rupanya. Sapa sangka ya!
[older messages]