10 Dec 14, 19:47
Raidah: Jalan-jalan sini timba ilmu jap
10 Nov 13, 08:27
sofia: hi, cantiknya blog awak, saya suka sangat. jom singgah saya pula :)
29 Oct 13, 13:05
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
14 Feb 11, 08:27
TheBlogginIdea: blogwalking before going to bed!
11 Feb 11, 02:04
ThebloggingIdea: Hi Blogwalking visit. Will Missed you
8 Nov 10, 21:46
wani: salam ziarah... kak amy, wani dah follow akak... jom singgah blog wani..
30 Jun 10, 13:46
uruchimaru@kf: hai kwn dapat bayaran hanye dgn membaca artikel click sini http://www.readbud.com/?ref=4545324
11 Jun 10, 22:56
ima: Insyaallah xde pe2 nak turun ke sana.
4 Apr 10, 08:00
mamamy: akak dh tgk dh ti..nati kalo akak nak order akak call jer k..
16 Mar 10, 19:10
siti: salam kak...siti ni...adik kazila...meh laa jenguk blog kita...
27 Dec 09, 23:25
SELENDANG CANTIK: JOM TENGOK! ;)
23 Dec 09, 10:09
APPIE4EVA: SALAM..MARK DOWN PRICE FOR ALL TUDUNG LYCRA
7 Oct 09, 13:55
G: Tak apa, hari Sabtu ni k.Amy ada kat rumah tak? macam nak ke Senawang hari sabtu ni:)
6 Oct 09, 18:55
mamamy: g akak i'm so sorry mmg tak dpt dgt umah g sabtu aritu akak pn bz nak buat open house gak ari ahad tu
29 Sep 09, 17:17
G: K.Amy... Jemputlah datang rumah G Sabtu ni... buat open house kecil2 lan.. datang la.. datang laa....
28 Sep 09, 21:19
mamamy: salam juer buat mama_husna..i memang suka sgt tgk baju2 budak nih..tq
14 Sep 09, 13:10
mama_husna: salam ziarah, jom tgk baju budak.. TQ
20 Aug 09, 23:34
mamamy: oh yeke..cam indon ke cam mat salleh..coz sekarang indon pun rambut derang pun perang gak..hihihi!!!
20 Aug 09, 22:46
nunn: comey bapak nye masa darjah satu sampai sekarang comey macam anak mat saleh..sungguh ni...mamamy
20 Aug 09, 00:50
mamamy: comel sgt ke bapaknyer masa kecit2 dulu???comey sebab botak kot..ahakssss!!!
[older messages]