Selamat Datang Ke Warung Chat Komuniti kita kawan - kawan tak mahu lawan. Come as guests, stay as family. Sila register nickname anda di link 'Profile' untuk chat di chatbox ini. Anda Dilarang TeGaS Bertutur Tidak Sopan Semasa Di Ruangan Ini. Anak Malaysia Kebanggaan Negara. Moderator Bertugas Sentiasa Mengawasi IP Komputer Anda. -AWAS!!!- Moderator berhak sepenuhnya keatas chat box ini. kita kawan-kawan tak mahu lawan. T&S Lepakskype Community, Warung Chat. Selamat Berhibur Anak Muda Benci Dadah Chinese New Year buat user yang di hormati Warung Chat berterima kasih kerana menyokong meletakkan chat ini di blog anda. sesiapa yang berminat untuk mengalihkan blogspot ker warungchat sila meng Email permohonan ker admin@warungchat.com
Pop Up
click untuk Berdaftar Ahli WcFM
perhatian
Komuniti WarungChat @ Wc FM merupakan komuniti yang bebas dari unsur Politik. Syarat Dan Terma Semasa Di Karpet. Anda di larang sama sekali bertutur tidak sopan & menukarkan nama yang boleh membuatkan ahli yang lain kurang senang. Juga tidak berhak mempromosikan website komuniti yang lain. Sekiranya ada perkasaran semasa berchatting moderator berhak untuk melarang anda dari terus berada di karpet ini. Kita Kawan-kawan tak mahu lawan. T&S WarungChat @ Wc FM
shamdin: selamat pagi dan selamat bercuti hujung minggu pada semua rakan2.
wei yi: I don't know
wei yi: :-"
wei yi: hi
mencari sinar: lolaa
mencari sinar: :)
mencari sinar: ............
mencari sinar: test
mencari sinar: assalamualaikum
mencari sinar: =..=
mencari sinar: xda org?
mencari sinar: testing
mencari sinar: salam
redpepper: x de org ke ape -.-''
redpepper: -.-'
redpepper: ...
cinta arezee: aiyaaa
cinta arezee: cm ner nk men??
cinta arezee: hyee
nana..: x dk owg ka
nana..: aipppp
ayuni.iman: malam ni sape dj huhuh
ayuni.iman: mano eh si abg raja kite ni
ayuni.iman: lama sgt dah x aktif warungchat ni
ayuni.iman: salam
-kissmuah-: ADHA ORANG KARH TIDAK NHE ?
-kissmuah-: Haii kawan'kwn :) .
cha_zana: selamat malam korang....
cha_zana: salam
mohd: hai
cik ina: [b] hii assalamualaikum. ;)) [/bold]
ersalina: hii sumer
wahaha: wahahahaha
Aid Kidal: salam
GreeN_ChiLLi: :/
GreeN_ChiLLi: I don't know
GreeN_ChiLLi: :s
GreeN_ChiLLi: salam
chubbymanja: salam
chubbymanja: asalamualaikum semua...nk join blh x?
Nurish_Red: ad dj ke nk mtak lagu??
Nurish_Red: salamm
Nurish_Red: salam...
ninie selangor: coconari yok jogettttttttttt
ninie selangor: Assalamualaikum
nana_chipsmore: salam
papayokies: dj sekarng xmen chat2 ke?
papayokies: haiiiiiiiii
~cinta~: assalamualaikum
Lan Sabu: salam untuk semuaaaaaaa
alin: hai....wt semua...
effah doreamon: ok la effah nak masuk kelambu ni,,bye semua
effah doreamon: b-(
effah doreamon: Mesej =((
effah doreamon: captain please
effah doreamon: mana lagu kurelakan dikau pergi,,,,,,,
Datin Evielynn: Captain ngan tido ya..
Datin Evielynn: Hai Effah
effah doreamon: hai datin \:D/
Datin Evielynn: Salam frenzs.. Slamat pg
effah doreamon: tak tido lagi ka put dance
Wcfm Captain: b-(
putrarizal: huhuhuhuhu.....
effah doreamon: hahahahhaha,,,,
effah doreamon: Mesej :))
Wcfm Captain: rajarimba penat mununggu
putrarizal: :x
putrarizal: ok...
effah doreamon: captain radio
Wcfm Captain: menunggu I don't know
putra rizal: oriiiittttt.....
Wcfm Captain: ajak kawan kawan tu
Wcfm Captain: mai mai
Wcfm Captain: yehhhh rizallll
effah doreamon: nak main main putr;=putra rizal,,,,,,,,nak kene ni,,,
putra rizal: blh join chat ke...
putra rizal: slam smua......slam pknalan dri sy.....
Wcfm Captain: asl pls :-j
putr: ym
Wcfm Captain: put3 nie siapa ekr
[mesej lama]