29 Okt 13, 01:44
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
5 Okt 13, 20:51
promosi: jemput beriklan di website kami. kami sangat alu2kan iklan anda utk memeriahkan lagi web kami..tq
2 Okt 13, 17:40
Rosmawati: Rahsia Isteri Sayang Abang Tahan Lama ----> http://ll.my/isterisayang
27 Sep 13, 19:02
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
25 Sep 13, 23:26
lulurbodyscrub: ingin memutihkan celah ketiak dan kangkang anda ? mari cuba produk lulur kami..
25 Sep 13, 20:47
lulurbodyscrub: ingin memutihkan celah ketiak dan kangkang anda ? mari cuba produk lulur kami..
4 Sep 13, 08:27
muhafis: nak kempiskan perut buncit seawal 3 minggu?? ---> http://kliksini.in/stpm
3 Sep 13, 22:47
muhafis: nak kempiskan perut buncit seawal 3 minggu?? ---> http://kliksini.in/stpm
29 Jul 13, 20:04
kriza: Kriza Lebaran Collection is On Sale!Jemputla datang!
8 Jul 13, 23:35
putera izman: kunjungan dh berkali-kali slm jom join segmen saya ini :)
7 Jul 13, 21:25
Abg Superman: Rahsia Abang Tahan Lama!!! ---> http://kliksini.in/smp2u
7 Jul 13, 13:34
putera izman: kunjungan kali ke 3 untuk jemput join segmen baru saya :)
2 Jul 13, 01:05
neeqa: salam ukhwah :)ingin menjual baju raya tapi tak tahu bagaimana? sila ke blog saya :)
29 Jun 13, 06:24
abg superman: nak bagitau mercun legend kat malaysia ni :)
18 Jun 13, 21:29
putera izman: blog awk best jom singgah sini pula :)
5 Jun 13, 22:56
Kamilia: Kedai Kesihatan / Kecantikan / Seksual (Lelaki & Wanita)
14 Mei 13, 23:51
abang gadget: mari singgah abg jual powerbank murah2 ni :)
10 Apr 13, 10:15
fauziah latif: yalah site bagus.
2 Dis 12, 01:52
mr herman: vroom2 nak naik kereta saya tak? :)
11 Nov 12, 20:31
RGCX Gold Investmen: Invest In Gold & Get Monthly Dividen with RGCX Brokerage Company with MT4 No Margin Call
[mesej lama]