29 Okt 13, 08:30
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
22 Okt 13, 10:07
fbclone: jadi tak aku klonkan fb? mai le tgk! register utk test drive ye!
17 Mei 13, 00:58
Free Product Samples: heyy, nice blog! wanna exchange links? www.FreeProductTesting.com email us
14 Jun 12, 10:12
Free Ebook: Get Free Illustrator CS5 Ebook here. Get it now before late :-)
16 Mei 11, 12:11
dewi: halo, salam kenal
18 Jun 10, 02:21
aminah: hi saya aminah dari vietnam . ini blog saya buat tour di vietnam sila kan tengok dan send bagi kawan mana minat datang ke vietnam . thank you soo much http://wwwsinamalaysia-sina.blogspot.com/
12 Mei 10, 21:39
lemonsays: salam ziarah
12 Mei 10, 15:59
1ClickTag:
1 click
to send your
message to
people
around the world!

CLICK HERE
12 Mei 10, 14:44
1ClickTag:
1 click
to send your
message to
people
around the world!

CLICK HERE
12 Mei 10, 12:56
1ClickTag:
1 click
to send your
message to
people
around the world!

CLICK HERE
18 Nov 09, 21:26
sitisifir10: Salam, mari sama2 bantu Kakyong dalam Projek Mega Blogger di blog saya :)
15 Okt 09, 20:09
endang: lam knal,,,sobat,,mantap baget buah ukirannya,,pengen belaja donk
3 Sep 09, 16:27
konyol: kita harus menghargai budaya bangsa sendiri dan menghargai budaya bangsa lain....
27 Ogos 09, 11:19
su: liza nanti su nak dtg kelantan hr raya ke 5.. liza ada tak??
7 Ogos 09, 22:14
shimaalma: salam perkenalan
7 Ogos 09, 06:55
idasm: jemput singgah tengok kain pasang.. murah n terkini!
27 Jul 09, 01:06
LAmie: new upload:- tudung & skaft, branded shoe, wedding vel, blaus dll...selling fast
23 Jul 09, 18:28
faizal1234: promosi link dapat duit’saya dah join’terbukti lumayan..
21 Jul 09, 00:11
LAmie: salam za & rakan2, mari singgah ke blog saya
16 Jul 09, 14:51
CiterMenarik': salam ziarah SalamSahabat’sy follow back’ Harap sudi bertukar link di Blog.. Klu dah pasang bgtahu’ salam ceria..
[mesej lama]