26 Apr 15, 14:20
fauzi: salam..teman2 lama baru terjumpa blog ni...permintaan..siapa ada SKOR LAGU MAKTAB nak buat mp3 lah....TQ
11 Feb 15, 19:02
uda: nape syp je blog ni
17 Nov 13, 19:21
uda: selamat bercuti semua
9 Sep 13, 23:51
katOkhijoo Tshirt: kunjung balas.
6 Aug 13, 07:00
uda: selamat hari raya,maaf zahir batin.
29 Jun 13, 16:54
abg superman: cara nak tahu hp clone atau ori :)
16 Jun 13, 14:07
Uda: Hai,kawan kawan,ante blog ni sepi je?
9 Jun 13, 10:00
Download Free Albums: yo lets exchange links? www.AlbumFiend.com msg us
19 May 13, 16:31
abang gadget: mari singgah blog abg plak :)
22 Feb 13, 20:33
Duda_Muda: kunjungan balas.
19 Feb 13, 02:49
mustika: good info. Nak share.
5 Feb 13, 20:46
Mama Lina: skang ni kalau beli produk facial ngan skincare kat lavender online leh dapat 5% diskaun. guna coupon 'L2UV32013'.
1 Jan 13, 20:18
uda: selamat tahun baru 2013.semoga bahagia dan ceria selalu.
2 Nov 12, 22:45
hasrin: Salam Perkenalan. :-)
13 Oct 12, 14:55
arniah: Beritahu kami kenapa anda perlukan MRT? :-)
8 Oct 12, 22:27
eldianna: [color=red][big]Cantik la blog awak :-) JOm temgok orang ni menari kat K.K ->http://t.co/WsVwebma
29 Sep 12, 07:23
sherlly: [color=red][big]Cantik la blog awak :-) nak tahu rahsia rendang ayam? http://t.co/QwemhEqB
25 Apr 12, 17:06
SIDE INCOME: Jadilah Terawal Peluang Dapat RM80 Setiap Tajaan : http://www.bigmoneybest4u.com/?id=BIGMONEY2U
24 Apr 12, 09:55
uda: kawan2 mana korang ni?
20 Apr 12, 00:28
Diana: The secret of happiness is to make others believe they are the cause of it.
[older messages]