25 Dec 13, 05:05
Tshirt kanak-kanak: besh lah~! :)
24 Sep 13, 10:19
Tempah Tshirt: i like~!
9 Sep 13, 22:40
Tshirt Printing: katOkhijoo custom made tshirt
6 Jun 13, 14:32
sheina: haii tuan blog :) sheina datang ke sini:) jemput singgah:)
16 May 13, 20:57
abang gadget: mari singgah abg jual powerbank murah2 ni :)
22 Feb 13, 12:30
Rezaa: nak bookmark la page ni!
21 Feb 13, 16:47
cayang_ker: lorÂ… gitu plak
19 Feb 13, 16:44
GulaGetah: stresss betul dibuatnya. Heheh
18 Feb 13, 21:14
farahdhiba: tumpang laman nak buat u-turn. :)
5 Feb 13, 06:58
Mama Lina: skang ni kalau beli produk facial ngan skincare kat lavender online leh dapat 5% diskaun. guna coupon 'L2UV32013'.
19 Jan 13, 03:17
Rossa: Video sex position, over 300 new position.. http://www.youtube.com/watch?v=NIw3n_ao0-s
28 Dec 12, 19:07
Lisa: Apa yang seorang isteri mahukan dari suaminya? jom baca http://tipskasihsayang.blogspot.com/2012/12/apa-yang-seorang-isteri-mahukan-dari.html
2 Dec 12, 01:17
mr herman: vroom2 nak naik kereta saya tak? :)
11 Nov 12, 19:45
RGCX Gold Investmen: Invest In Gold & Get Monthly Dividen with RGCX Brokerage Company with MT4 No Margin Call
1 Nov 12, 10:33
ina: Salam Perkenalan. :-)
26 Oct 12, 12:02
Asni: Hai awak :-) .. Mencari video tutorial? jom ketahui disini.
25 Oct 12, 08:06
Mus: Mudahkan kerja autoblogwallking dengan software autoblogkalking ni.. kalau nak trafik masuk macam air.. tak nak tak ape KILK DISINI
14 Sep 12, 04:46
hunani: jom serbu trak hijau ini :-)
11 Sep 12, 22:15
Sasy: Jimatkan kertas dengan Astro eBilling... peluang menangi Ipad :-)
6 Sep 12, 08:38
amirah: xde keje ke ha?
[older messages]