22 Jun 09, 16:40
italee09: ada pembaharuan, tapi ada kod kat teks tu,, saja buat atau belum siap lagi....
12 Jun 09, 07:51
nurhafizah: byk foto2 kami nanti aku send. ajar cara nak buat video kat blog ni.
12 Jun 09, 07:49
nurhafizah: kami blk kg n cuti kat gunung kinabalu la
8 Jun 09, 15:21
italee09: dah dekat seminggu....bercuti ke ...kampungke?
8 Jun 09, 15:21
italee09: mana kau pergi senyapje...
4 Jun 09, 11:02
italee09: laa.....buat apa gi bank.... apa yang kau mkn tu...kata baru lps mkan. habislah keluar semuanya...
4 Jun 09, 10:53
italee09: k...dah nampak dah...
4 Jun 09, 10:49
lin703y: aku da di blog chat ni...
4 Jun 09, 10:29
italee09: ok.....kau tgh buat apa tu....
4 Jun 09, 10:28
lin703y: kalau kau ada kat cbox ni jum kita sembang kat cni....
4 Jun 09, 03:08
lin703y: selamat datang ke blog saya. Jemputlah sama-sama menyumbangkan pendapat dan idea yang boleh kita kongsikan bersama.