29 Oct 13, 09:10
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
19 Jan 11, 10:52
nanato: prodigy...update.
20 Aug 10, 20:13
dato meor: cehhhh ade gk upenye... huhu.. hye2
25 Apr 10, 21:18
adnan: salam saudara, silaturahim di blog saya adnansaudaramu.blogspot.com, wassalam.
19 Nov 09, 14:15
borobudur: dgr cte ade dak prodigy nak khwin ni...jeng3..sape??
30 Jul 09, 22:40
Tricks n Tips Blog: bujang was here
15 Jul 09, 17:42
manager ke?: http://www.facebook.com/topic.php?topic=10154&post=44507&uid=50391329277#/topic.php?uid=50391329277&topic=10154
20 Jun 09, 21:36
indonesial: after raye akan diadekan open house prodigy di........tu nanti akan diconfirmkan kemudian... -manager :P
19 Jun 09, 12:36
muiz: ye la bauk
18 Jun 09, 23:11
indonesial: karena enggak ada org yg mahu mengUPDATEin
18 Jun 09, 22:45
emmy: npe blog nie sepi j??
14 Jun 09, 12:29
muiz: bla la ko kodok!!
14 Jun 09, 05:35
muiz: ape nie!!!aku dah beli tiket flight dah semata2 nak g reunion ...hehehe
8 Jun 09, 22:44
annyss: hopefully pas ni kte bleh bat gath besar-besaran.kalau dh besar2 sgt nnt,mcm2 komitmen lain n kte x mungkin bleh spend time utk family prodigy ni...
8 Jun 09, 22:41
annyss: mcm menarik je gath ni..knape cancel?
8 Jun 09, 20:53
izzuan: mantap la weih....tiket flight aku dah siap beli dah nak dtg reunion...huuuuuu
5 Jun 09, 21:19
pembekal ruski: ali bila mau blk malaysia?stock dah nak habis.
5 Jun 09, 18:53
fatin farhana: nape batal weyh????
5 Jun 09, 17:32
ali G: tq2..hehe
5 Jun 09, 17:32
ali G: mmg nk tggu aku le tuh..
[older messages]