29 Oct 13, 10:36
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
14 Oct 13, 10:11
aeril: ruang iklan percuma untuk diisi segera. iklan anda pasti mendapat perhatian kerana kami sedang mempromosi web secara besar-besaran.
21 May 13, 09:09
FreeProductTesting: hey, nice blog! wanna exchange links? www.FreeProductTesting.com contact us
11 Feb 10, 15:47
munies: cantek gmbo kat KLCC tu
12 Dec 09, 10:20
Amoorea: salam singgah
11 Nov 09, 17:04
shonna to zai: wah.. daa ade blospot sendiri... ko mmg penulis yg hebat!!!
17 Oct 09, 19:27
kazaztan: shonna, site aku tu dah tutup..tuko link
29 Sep 09, 13:28
amdi7: finally aku masuk dan bacer dgn kebenaran tuan punya.... muahhahaha
31 Jul 09, 13:24
VeePower: Jom Buat Duit Online 24 Jam,Home Based Business-Free Reg, Bonus RM2K -5K Weekly Simple No Selling,Come have a look
6 Jul 09, 18:34
shonna: Aah.. murah jer... rasanya Al Zaharah pun rm70. mana2 klinik pun ada. But not for H1N1.. nie tuk semua FLU.. for now H1N1 mmg blum ada lagi... kalau ade sure daa boleh kawalkan?
6 Jul 09, 16:26
boyz: RM70 jer...murah gak ek...katne tu...ari tu tanya KPMC..RM150
30 Jun 09, 17:19
jajadomaq: argh.. lawanya template.. spa nak tolong aku buat banner kat atas tu??/
27 Jun 09, 09:23
catz: wahh skang udah ada masa nak buat template sendiri ek hihi hih baguih2
27 Jun 09, 01:17
shonna: Cantik ker? susahlaa nak cari template yg simple n clean...
23 Jun 09, 21:08
roha: wah cantek template...nie yg jeles nih....hehe
22 Jun 09, 14:55
shonna: hahaha... rajin ikut mood..
22 Jun 09, 12:33
jellyna: a'ah best dah selalu apdet, template pon menariks
16 Jun 09, 21:16
catz: wah bagus bagus dah selalu update ... baru best baca
16 Jun 09, 15:21
shonna: boleh jer laa.. nanti jadi comey sgt! Cuma nak kena cari selendang yg selesa sket. Kalau tak bila nak mkn rasa tercekik tekak.. hahahhaha :P
15 Jun 09, 16:47
catz: muka bulat mana leh pakai tudung camtu kekekekek kang nampak macam cekodok bawang pakcik kat ganu tu ... bulat bulat hehe
[older messages]