17 Oct 14, 22:41
nicky: iPad Air 2 launched
24 Apr 14, 12:26
Cikgu Intan: Jom singgah blog saya =)
23 Nov 13, 23:10
syamStyles: kunjung mngunjung cari trafik. hehe
29 Oct 13, 09:09
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
25 Sep 13, 01:03
Tshirt kanak-kanak: besh lah~! :)
10 Sep 13, 22:20
Tshirt Printing: katOkhijoo custom made tshirt
1 Jul 13, 00:15
abg superman: kalau line x clear wat macam ni ok :)
26 May 13, 06:45
abang gadget: mari singgah blog abg plak :)
20 Feb 13, 13:16
mustika: good info. Nak share.
5 Feb 13, 23:15
Mama Lina: skang ni kalau beli produk facial ngan skincare kat lavender online leh dapat 5% diskaun. guna coupon 'L2UV32013'.
27 Dec 12, 20:13
Ghufran: Berblogwalking. Terlewat pulak......
19 Dec 12, 19:39
Mizz Zahra:
- Get more followers & likes.
- Increase website traffic
- Free & safe to use!!
- Register & try my website okay ^_^!!
- Have a nice days :)
16 Dec 12, 23:38
Miracle EX: Year End Sales!! Nikmati potongan harga untuk semua produk Miracle EX dari 10 Dec hingga 10 Jan 2013
5 Dec 12, 16:37
Kereta Sewa: Jika anda merupakan pemilik kenderaan yg sedang mencari penyewa untuk kereta atau kenderaan anda, sini tempat yg sesuai utk meletakkan iklan kereta sewa anda.
27 Nov 12, 01:58
Ahbi KS: Nak duit free x?
sy ada banyak program yg bg duit free, mudah je, xperlu keluar duit, tp kita terima duit. klik nickname sy.
14 Nov 12, 10:33
Agus: Lawatan gan. Whatsup.. Nice Blog, i like it..
7 Nov 12, 11:41
Perfumes Sephora: Hugo, Issey Miyaki, Dunhil , Gucci, Prada dan banyak lagi perfume yang kami anda, lebih 1000 jenis.
23 Oct 12, 04:15
Bby genius: kecik2 lagi dah pandai. Jika dah besar? lagi bujak. Melawat awak hari ni. :)
20 Oct 12, 23:33
Adeq Bijak: Happy BW. Jom lawat adeq pula. Ada promo myqalam ni. Murah sangat.
3 Oct 12, 00:55
Jack V3: Kunjungan kembali.....
[older messages]