20 Sep 16, 16:32
kem: dah bedah 3 tahun dulu tapi masih bernanah ada cadangan
20 Sep 16, 16:32
kem: sama seperti saya, now dah almost 4 tahun . dibedah pun takberapa ok masih ada nanah. ada cadangan
30 Jul 16, 20:53
Shida: Aslm pn fida.. Sy nk thu suami pn dah sembuh penykit fistula ke? Sy sgt perlukan info berkenaan penyaki ni kerana sy jg berdepan dgn masalah ni
27 Jul 16, 17:34
Tan: http://fydrahim.blogspot.sg/2010/05/fistula-in-ano-jangan-pandang-ringan.html , boleh tahu suami anda sudah sembuh dari Fistula Anal sekarang?
7 Jun 15, 06:44
MY Stream: Hi there. Blogwalking :) http://www.malaysiastream.com/
8 May 15, 14:44
Princess Elsa: Hi there..Blogwalking here. Visit my blog http://bit.ly/1ePVw4n
21 Nov 14, 23:32
Gtrailer: blogwalking session, da lama x wat
5 Jun 14, 07:42
Ayie: Assalamualaikum, great site. .Minta jasa baik ke blog saya sebentar. Terima kasih
28 Jan 14, 19:32
syam: simple blogwalk for traffic
11 Jan 14, 21:46
Hai Blogger: Hi, There very good look and love you blog :) visit me too..
20 Nov 13, 22:08
PENAPIS AIR IMTIYAAZ: berkualiti & Murah. RM400 termasuk pghtran ke seluruh Malaysia. Berminat? 0136458580 COD AREA : Kajang, Bangi, Putrajaya, Nilai, Dengkil, Sepang, Ampang, Shah Alam, Kuala Lumpur, Puchong, Cheras & Sem
4 Nov 13, 19:07
LuX: luxury life, luxury self, jom blogwalk
29 Oct 13, 00:21
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
21 Oct 13, 14:28
Hana Chaca: Nice adverts you have.. :) come hit back..
19 Oct 13, 11:09
Pengasih: Berat jodoh? Cuba guna minyak wangi ni..daya tarikan anda bertambah seperti magnet..
10 Oct 13, 20:17
emma: ruang iklan percuma untuk dicuba. iklan pasti dilihat oleh ramai pengunjung melalui iklan cbox spt ini.
8 Oct 13, 11:12
salamkenal: hai..sy elina..sudilah kiranya berkenalan dgn elina. elina ingin menambah kenalan dari seluruh malaysia..tq!
4 Oct 13, 07:01
Miss Jenny: Hi, There very good look and love you blog :) visit me too..
30 Sep 13, 22:26
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
30 Sep 13, 15:40
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
[older messages]