29 Oct 13, 07:52
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
24 Sep 13, 07:41
Tempah Tshirt: i like~!
9 Sep 13, 07:33
katOkhijoo Tshirt: kunjung balas.
26 May 13, 07:52
abang gadget: mari singgah blog abg plak :)
17 Mar 13, 06:56
rinee arina: hii :) singgah la blogshop baby saya ye :D
23 Feb 13, 04:15
Pn Sakinah: Singgah sini ambil angin :) sudi2 la jenguk blog saya ye :)
22 Feb 13, 01:27
one_cylinder: cantik blog
20 Feb 13, 23:09
sariena: ;p~
19 Feb 13, 14:48
Annyss: besss~! ;p
18 Feb 13, 06:34
PuTeRiAriEsYa: 'like'!
4 Feb 13, 17:41
Mama Lina: skang ni kalau beli produk facial ngan skincare kat lavender online leh dapat 5% diskaun. guna coupon 'L2UV32013'.
13 Jan 13, 21:42
abg walit: singgah sini :) abg nak cerita pasal burung walit datang la ye :D
16 Dec 12, 00:37
Miracle EX: Year End Sales!! Nikmati potongan harga untuk semua produk Miracle EX dari 10 Dec hingga 10 Jan 2013
6 Dec 12, 08:24
SDKD: info yg sangat berguna
4 Dec 12, 21:50
Agent Kereta: Kami baru membangunkan portal khusus untuk carian kereta sewa. Iklankanlah kereta sewa anda di sini.
29 Nov 12, 06:31
Eddie: tak pernah jemu baca entry ni. :p
9 Nov 12, 12:22
Direktori Perniagaan: Ayuh daftarkan perniagaan anda PERCUMA di Direktori Perniagaan kami untuk menambah pelanggan anda.
6 Nov 12, 08:17
Iklan Rumah Sewa: Nak cari rumah? sewa rumah atau beli rumah ? Boleh ke laman web kami di http://rumahsewa.infocubes.net
12 Oct 12, 09:51
Promote Free: Kalau ada benda nak promote secara online, bolehlah cuba di web portal kami. free je.
27 Sep 12, 09:27
An-Nur: Kalau takleh bantu dengan wang ringgit, dengan doa pun jadilah...
[older messages]