28 Feb 15, 10:37
Alisya: Dah lama x blogwalking.. Singgah sini kejap :)
10 Dec 14, 18:15
Raidah: Jalan-jalan sini timba ilmu jap
20 Apr 14, 02:13
syam: sy dtg nk blogwalk...jom2 sharing
18 Mar 14, 20:54
Amira: Wow! Blog awak sangat cantik, jom lawat blog saya.
16 Dec 13, 14:16
Zine: Reach your blog. I just read it.. :) Honestly will visit again
28 Oct 13, 20:10
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
11 Oct 13, 10:00
Hana Chaca: Hi, Nice blog, blogwalking here.. :) want make ur face beauty? visit mine..
11 Oct 13, 09:08
jomlike: ruang iklan percuma untuk dicuba. iklan pasti dilihat oleh ramai pengunjung melalui iklan cbox spt ini.
11 Oct 13, 09:03
Alex4D: Menang Nombor Ekor 4D (Toto, Magnum, Damacai, Sg Pools) @ http://bit.ly/N6AYuV
6 Oct 13, 07:28
promosi: jemput beriklan di website kami. kami sangat alu2kan iklan anda utk memeriahkan lagi web kami..tq
2 Oct 13, 14:05
Nadira: Rahsia Isteri Sayang Abang Tahan Lama ----> http://ll.my/isterisayang
29 Sep 13, 18:22
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
24 Sep 13, 00:12
Nurhasyima: >>> Kedai Suami Gagah & Isteri Cantik >>> http://ll.my/kedaix
5 Sep 13, 06:11
muhafis: nak kempiskan perut buncit seawal 3 minggu?? ---> http://kliksini.in/stpm
28 Jul 13, 21:31
kriza: Kriza Lebaran Collection is On Sale!Jemputla datang!
14 Jul 13, 10:56
putera izman: selamat berpuasa... sj singgah dh join ker segmen saya jom join :)
5 Jul 13, 04:00
Rozana: TISU SUPERMAGICPOWER - Rahsia Abang Tahan Lama. ---> http://kliksini.in/smp
2 Jul 13, 00:46
neeqa: salam ukhwah :)ingin menjual baju raya tapi tak tahu bagaimana? sila ke blog saya :)
29 Jun 13, 06:04
abg superman: ni la gambar kl time prang dulu :)
22 Jun 13, 18:24
putera izman: slm awk sy tengah cari geng untuk exchange link kalau sudi jemput singah n komen iyer kita exchange bahagian site bar
[older messages]