4 Jun 15, 18:12
akim: salam ade release report eia x?
25 Dec 13, 06:19
Tshirt kanak-kanak: besh lah~! :)
10 Sep 13, 21:16
katOkhijoo Tshirt: kunjung balas.
9 Sep 13, 23:34
Cop Tshirt: salam ziarah..
2 Jul 13, 06:54
neeqa: salam ukhwah :)ingin menjual baju raya tapi tak tahu bagaimana? sila ke blog saya :)
29 Jun 13, 14:34
abg superman: jemput la follow ke blog baru saya :) blog lama kena delete :( terima kasih support :D
26 Jun 13, 08:42
chef rara: 1 week diet tips from me :)
25 May 13, 20:06
abang gadget: mari singgah blog abg plak :)
20 Feb 13, 00:35
KingJanggut: good artikel
19 Feb 13, 02:39
mustika: good info. Nak share.
5 Feb 13, 07:51
Yana: Kalau nak diskaun 5% shopping kat lavender online, gunakan coupon number ni: L2UV32013
5 Dec 12, 15:15
Agent Kereta: Kami baru membangunkan portal khusus untuk carian kereta sewa. Iklankanlah kereta sewa anda di sini.
11 Nov 12, 22:06
nabihah: minum teh kat sini jap ye :D
2 Nov 12, 10:59
bella: Salam Perkenalan. :-)
25 Sep 12, 15:29
Abby: Hai, saya dah layari blog awak, jom visit blog saya :-)
6 Sep 12, 13:52
cik kiah: jgn tido je :p
5 Jul 12, 20:59
OpenboxMalaysia: nak tgk Astr0 Full Channel tanpa langgan Astr0?? Ada Astr0 First lagi :)
5 Jul 12, 19:20
lelaki kacak: jom ikut saya karok :D
29 May 12, 15:08
Grafik: Suka photoshop? jom like page nie
17 May 12, 21:56
rosfariza: hye awak..bucuknye :p jemput dtg blog saya :)
[older messages]