5 Aug 13, 09:58
kriza: Kriza Lebaran Collection is On Sale!Jemputla datang!
2 Jul 13, 04:01
neeqa: salam ukhwah :)ingin menjual baju raya tapi tak tahu bagaimana? sila ke blog saya :)
29 Jun 13, 10:20
abg superman: siankan pengantin laki ni :(
12 May 13, 10:54
abang gadget: mari singgah abg jual powerbank murah2 ni :)
11 Nov 12, 09:29
nabihah: minum teh kat sini jap ye :D
6 Sep 12, 12:08
amirah: xde keje ke ha?
5 Jul 12, 21:56
maxis skmm: tensen x tenet lembap mahal?meh sy tolong :D
5 Jul 12, 20:17
OpenboxMalaysia: nak tgk Astr0 Full Channel tanpa langgan Astr0?? Ada Astr0 First lagi :)
17 May 12, 01:33
anis nabila: hye tuan tanah :) sport check jap kat sini :D
16 May 12, 23:09
rosfariza: hye awak..bucuknye :p jemput dtg blog saya :)
2 Dec 10, 08:26
azman: salam, 26-29 .11 aku gi ganu jalan-jalan bawa anak tengok ganu, yg pastinya keropok sbrg takir aku cari dan tempat menarik di sana dan tidak ketinggalan MPPP. Jumpa Lela 93-96 dan Ramzi 91-93.
14 Nov 10, 00:04
fazri: semuge sihat belake dan happy selalu
14 Nov 10, 00:04
fazri: aku idup lagi dan syukur umur aku panjang lagi. semuge kita semua berada dlm kerahmatanNya selalu.
15 Oct 10, 17:00
k.zie: Salleh...kau apa kabo leni....kwn2 lain ada gok dengo crite dlm.f/b......kau apahal....anak brape, ngajo mane leni???
22 Sep 10, 06:57
yuzairy: Asm, kepada keluarga arwah abang sham, takziah diucapkan, semoga Allah masukkan arwah bersama-sama golongan yang soleh, Al-fatihah.
6 Sep 10, 00:38
salleh: Asm. Dimana anda semua kengkawan jom kita berbual khabar. takut nanti kita dah kehilangan teman baru tercari-cari rindu. coretlah sedikit tentang diri atau apa sahaja janji ada nama, cerita dan berita
28 Aug 10, 00:42
teh: buat geng yang tengah dk pulun baca buku nak exam oum, pulun jangan x pulun
21 Aug 10, 23:32
k.ku: no tel k.ku 014-2636194
21 Aug 10, 13:42
ishak: takziah kpd keluarga sham dan bekas warga MPPP.
20 Aug 10, 15:51
zie: Takziah buat keluarga sham......perginya seorang lagi warga Unit D......sahabat2 lain apa critenya leni.....moga dgn adanya blog ni kita dpt bertanya khabar yang terputus sekian lam.....0179732418
[older messages]