9 May 13, 09:12 PM
abang gadget: mari singgah abg jual powerbank murah2 ni :)
17 Mar 13, 06:58 AM
rinee arina: hii :) singgah la blogshop baby saya ye :D
25 Feb 13, 12:17 AM
Pn Sakinah: Singgah sini ambil angin :) sudi2 la jenguk blog saya ye :)
17 Jan 13, 08:53 PM
suhana osman: hana datang buat huru hara leh :D
14 Jan 13, 10:06 PM
epol rider: hai tuan blog :D Jom layan video-video menarik dari saya untuk hiburan anda semua :D
14 Jan 13, 05:35 PM
abg walit: singgah sini :) abg nak cerita pasal burung walit datang la ye :D
5 Jan 13, 10:00 AM
JualanMurahDotCom: Jual beli dan iklan secara percuma. Dapatkan kredit berjumlah RM99 jika daftar pada bulan ini!
25 Dec 12, 09:18 PM
miss sofia: nice blog ;) singgah ke blog saya! :-)
14 Jun 12, 11:53 AM
Free Ebook: Get Free Illustrator CS5 Ebook here. Get it now before late :-)
7 Jun 12, 04:24 PM
Hehehe: Wahhhh menarik la blog awk nie. Jangan lupa kunjungi blog saya tau. :-)
3 Jun 10, 11:13 AM
dsurya: tapak promosi di amcorp ditunda sehingga bulan jun insyaallah
16 Apr 10, 06:42 PM
dsurya: Hasil solekan terbaru di Majalah Pesona Pengantin keluaran Mei.Ikatan morocco dan Balkis
16 Apr 10, 06:40 PM
dsurya: Pertanyaan lanjut sila tel atau dtg ke tapak promosi di Amcorp Mall,PJ pada 24,25.26 may.
16 Apr 10, 06:37 PM
dsurya: eyda,pelamin tu dlm 15kaki rm900
16 Apr 10, 06:35 PM
dsurya: ok..tq for su n adi.tahniah yer dgr dah nak dpt baby...
16 Apr 10, 06:33 PM
dsurya: sorry sume tak reply..busyla semenjak dua menjak ni
12 Apr 10, 05:24 PM
busana pengantin: Salam kenal..jom sggh ke blog saya utk mlihat baju p'tin dll dgn hrga istimewa + penghantaran..
9 Apr 10, 06:29 PM
su n adi: kepda bkal pngntin yg mhukn make-up n baju yn meletup,disinilah tempatyer,coz kita dah pun amek kak mimi jadi mak andam mse kte khawin 5.12.09.memg puas hati sgt.thnk to k. mimi n k. nani
7 Apr 10, 12:40 PM
dsurya: eida & izni : call 0193701111
6 Apr 10, 01:00 PM
IZNI: bleh saya taw ble waktu butik ber0perasi?
[older messages]