29 Oct 13, 12:47
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
5 Aug 13, 09:02
kriza: Kriza Lebaran Collection is On Sale!Jemputla datang!
2 Jul 13, 03:04
neeqa: salam ukhwah :)ingin menjual baju raya tapi tak tahu bagaimana? sila ke blog saya :)
29 Jun 13, 09:24
abg superman: cara buat pemegang handphone guna garpu je beb :D
8 Jun 13, 08:07
Free Album Download: yo lets exchange links? www.AlbumFiend.com contact us
19 May 13, 17:45
Product Samples: hii, nice blog! wanna trade links? www.FreeProductTesting.com contact us
12 May 13, 03:31
abang gadget: mari singgah abg jual powerbank murah2 ni :)
12 Apr 13, 17:56
Lisa Suri: Tapi kan dia dah pusing-pusing tak jumpa. Jadi bagus lagh site ni.
10 Apr 13, 09:39
sitiopop: Ke cut sama dia? Just chek http://blog.pakarsaham.com
11 Nov 12, 08:32
nabihah: minum teh kat sini jap ye :D
1 Nov 12, 19:05
najwad: Salam Perkenalan. :-)
6 Sep 12, 11:12
cik kiah: jgn tido je :p
17 Aug 12, 14:09
Ainun: Hehe persaingan sengit lagu raya proton nie :-)
17 Aug 12, 13:43
Nina: hehe anda dah dengar lagu raya proton? best kot :-)
4 Aug 12, 08:24
Elly: Hai, cantik la blog awak, jom lihat blog saya pula
5 Jul 12, 21:01
maxis skmm: tensen x tenet lembap mahal?meh sy tolong :D
5 Jul 12, 19:22
OpenboxMalaysia: nak tgk Astr0 Full Channel tanpa langgan Astr0?? Ada Astr0 First lagi :)
17 May 12, 00:36
anis nabila: hye tuan tanah :) sport check jap kat sini :D
16 May 12, 22:14
rosfariza: hye awak..bucuknye :p jemput dtg blog saya :)
29 Feb 12, 02:55
Top Alternative Songs: hey guys, nice blog! Mine is www.TheRockCzar.com The top alternative rock songs and bands website! Email for link exchange!
[older messages]