8 Mar 13, 19:40
rinee arina: hii :) singgah la blogshop baby saya ye :D
26 Feb 13, 07:19
Pn Sakinah: Singgah sini ambil angin :) sudi2 la jenguk blog saya ye :)
30 Jan 13, 02:13
amira aminur: haii buat spot check kat sini :p
14 Jan 13, 16:48
abg walit: singgah sini :) abg nak cerita pasal burung walit datang la ye :D
5 Jan 13, 10:38
JualanMurahDotCom: Jual beli dan iklan secara percuma. Dapatkan kredit berjumlah RM99 jika daftar pada bulan ini!
28 Dec 12, 04:40
miss sofia: nice blog ;) singgah ke blog saya! :-)
8 Dec 12, 10:24
Fharidz: sorry.. utk aeon tu dah closed
30 Sep 12, 22:03
yon: ada lg ke...sms sy...bleh...cri dlm fb khairul azhar
31 Mar 10, 15:28
wanita: kalau xde kad AEON cm ner?
9 Aug 09, 17:17
si kosong yang chomel: ish...berhantu btl la blog ni....wak lu btl lalalalalalalalalala wink wink
17 Jul 09, 00:49
naldo: dari dulu sama je
17 Jul 09, 00:48
naldo: huhu
15 Jul 09, 21:31
si kosong yang chomel: huh....x update lgsung....wink wink btl
15 Jul 09, 08:09
Fharidz: alamak...glory...btl laa xde artikel baru...heheh..nnt aku post baru yer...
15 Jul 09, 03:43
Glory: salam singgah.. xde artikel baru nie. hehehe
14 Jul 09, 18:58
si kosong yang chomel: kalau camtu ko bagi aku email si diana ni..aku pun nk berjual-jualan ngan dia...lalalala wink wink
14 Jul 09, 08:24
Fharidz: Bukan takat laptop & kerepek je...mcm2 part-time buat ni si kosong yg chomel...maklumla nak menyara keluarga...wink~~wink~~
8 Jul 09, 19:52
si kosong yang chomel: laptop yang bayar ansuran...?huh,selain tokey kerepek berjaya bt part time jual laptop ye?
8 Jul 09, 14:46
diana: hi..yg laptop bayar ansuran ni ade lg ker? email me k?
4 Jul 09, 11:16
si kosong yang chomel: heh...yg aku tau paling chomel adalah aku
[older messages]