29 Oct 13, 07:46
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
24 Sep 13, 20:38
Tempah Tshirt: i like~!
10 Sep 13, 18:05
Tshirt kanak-kanak: besh lah~! :)
30 Jun 13, 08:16
abg superman: pc utk orang xde budget :)
6 Jun 13, 00:21
sheina: haii tuan blog :) sheina datang ke sini:) jemput singgah:)
14 May 13, 19:11
abang gadget: mari singgah abg jual powerbank murah2 ni :)
20 Apr 13, 16:45
hikmahherba: minyak lintah tembakul doa ( rahsia besar dan panjang zakar dengan urutan)
20 Feb 13, 08:52
Ellysha25: visit me back
5 Feb 13, 22:09
Yana: Kalau nak diskaun 5% shopping kat lavender online, gunakan coupon number ni: L2UV32013
16 Jan 13, 16:15
epol rider: hai tuan blog :D Jom layan video-video menarik dari saya untuk hiburan anda semua :D
12 Jan 13, 07:42
miss airin: hai tuan blog;)sy ada menda best tuk awk jemput la :D
16 Dec 12, 19:20
Miracle EX: Year End Sales!! Nikmati potongan harga untuk semua produk Miracle EX dari 10 Dec hingga 10 Jan 2013
5 Dec 12, 13:36
Iklan Kereta Sewa: Ada kereta untuk disewakan? Boleh iklankan secara percuma di web kami
12 Apr 12, 19:27
Free Traffik: Easy traffik from RX7 :-)
1 Apr 11, 00:14
kuriti: cepat update!!
19 Dec 10, 14:16
kipas: cik kurita......saya dah update laaaa
17 Dec 10, 06:59
kuriti musykilah: ermm,mudah2an akan diupdate blognya..
17 Dec 10, 06:59
kurita mutawassitah: tolong update blog!!!! sy dah bohsan dgn tulisan awak ni tau..update la blog!!!!
3 Dec 10, 23:01
kuriti abdul rahim: wah!! dah update dah blog~~
24 Oct 10, 14:33
kurita kuriti: bagus2..dah update blog..
[older messages]