29 Oct 13, 02:19
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
28 Sep 13, 09:20
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
28 Sep 13, 02:52
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
10 Sep 13, 23:22
tarikhpnumber: mencari software untuk tarik hp number ? dptkan disini..
5 Aug 13, 10:07
kriza: Kriza Lebaran Collection is On Sale!Jemputla datang!
12 Jul 13, 16:28
Abg Superman: Rahsia Abang Tahan Lama!! ---> http://kliksini.in/tahanlama
2 Jul 13, 03:52
neeqa: salam ukhwah :)ingin menjual baju raya tapi tak tahu bagaimana? sila ke blog saya :)
29 Jun 13, 10:27
abg superman: siankan pengantin laki ni :(
19 Jun 13, 22:36
putera izman: nice blog jemput singgah kembali iyer :)
27 May 13, 16:08
Grafik Mania 2013: http://serius-****e.blogspot.com/2013/05/paduka-ayahanda-gombak-ditetak.html
22 May 13, 11:53
UNTUKMU: TRANSAKSI RM10 TRILLION SEHARI.. 1% UNTUK ANDA. - HABIS SEMUA HAMBA ALLAH INI DEDAHKAN!!!
16 May 13, 17:06
cboxadvertisement: Anda ingin beriklan dicbox seperti ini ? Percuma hanya di www.simplifiednow.com - Hantar Ke 10,000 ++ blog dengan pantas - Cara Beriklan Era Baru
12 May 13, 09:48
abang gadget: mari singgah abg jual powerbank murah2 ni :)
16 Mar 13, 09:14
iklanhebat: jum beriklan disini, zalora pun ada promosi disini.
8 Mar 13, 11:07
lulurcantik: dapatkan aroma badan yg wangi dan segar dengan produk lulur kami. pelbagai extract lulur (rose, strawberry, milk, avocado, sengkuang, milk, papaya, green tea, chocolate) kami sediakan untuk anda.
17 Aug 12, 14:25
Ainun: Hehe persaingan sengit lagu raya proton nie :-)
25 Jul 12, 23:33
rina: salam ziarah..blogwalking kt sini..
17 Mar 11, 01:43
twinscraftlife: Hi! please do visit our blog! we sell purely handmade products such as pouch, earrings, cards, hp strap, cute items! 쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^ http://twinscraftlife.blogspot.com/
22 Jun 10, 14:40
wani: jalan2 sini
2 Apr 10, 00:10
Kevin Dsouza: Great Blog Site, Very informative.
[older messages]