26 Nov 09, 13:09
3dmalaya: mana ni 3d hebat ni.... tinggal lg beraper bulan tuk perlihatkan 3d baru???
25 Nov 09, 16:08
mra3d: x sabar tunggu 3 bulan ni....
20 Nov 09, 01:03
tukang3d: haha. anyway, kerja kau mmg terbaik1 love 2 see your detail work and realistic rendering. eh.. kenal reza bahri gak? hhehe.. aku dah kenal dier 5 tahun.. 1st time tgk kejer dia dulu yg buat aku teruja
19 Nov 09, 15:05
AjiZz: tak iklas betol nak tunjuk work...mamu,kasi show off la sket latest work
19 Nov 09, 14:26
3dmalaya: kau banyak main ni, that y lamer tak update blog!!!
19 Nov 09, 13:24
tukang3d: FR= final render ler. bukan fry render. :)
18 Nov 09, 20:09
kertaskosong: bel : ko pn ape kurangnye ngan keunggulan 3d ko.
18 Nov 09, 20:08
kertaskosong: mibs : saja nk tribute kt designer canggih....hahahaha
18 Nov 09, 16:57
bel: sibuk2 puin berjaya mengekalkan kemantopan anda..tahniah..gagaga
18 Nov 09, 16:15
mibs: oit mengata orang hang pun sama upload keje opis hehehehehhe
16 Nov 09, 13:36
27: blog ni da mcm artifak... update laa..
4 Nov 09, 20:53
EFFA: hello, we're event management co, looking for 3d designer as permanent staff, if u interested plz gimme a call 017 2070 289 or 017 253 9839
29 Oct 09, 15:10
episode1: t.kasih, aku dah post wire ..
21 Oct 09, 20:17
mad: salam bro. tak sangka org msia ramai yg boleh render cantik2
4 Oct 09, 20:36
minhtuandn: cho hoi co ai nguoi viet nam ko vay,
4 Oct 09, 20:35
minhtuandn: hello
4 Oct 09, 20:35
minhtuandn: hi
28 Sep 09, 10:24
kertaskosong: thanx aaron.... :biggrin:
27 Sep 09, 21:22
Aaron: hey, ur render really nice..
17 Sep 09, 12:45
maisara: mamu.. aku ader wat yang baru tgklah
[older messages]