17 Dec 14, 23:11
LuX: luxury life, luxury self, jom blogwalk
21 Mar 14, 10:16
Syafiqah: Hi, blog awak sangat cantik. Jom singah blog saya.
14 Mar 14, 08:10
syam: sy dtg nk blogwalk...jom2 sharing
29 Oct 13, 02:15
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
21 Oct 13, 16:48
Hana Chaca: Nice blog right here.. :) Additionally your site lots up very fast!.
4 Oct 13, 05:10
Miss Jenny: Nice adverts you have.. :) come hit back..
3 Oct 13, 00:11
izzue: macam tak caye je awek mengayat aku...ni le penangan minyak wangi power..belum cuba belum tau!
23 Sep 13, 11:06
Masliana: (Lelaki Kuat VS Wanita Cantik?) ---> http://ll.my/kedaix
3 Sep 13, 22:13
muhafis: nak kempiskan perut buncit seawal 3 minggu?? ---> http://kliksini.in/stpm
5 Jul 13, 17:34
Farhana: Rahsia Mudah Untuk Abang Tahan Lama ---> http://kliksini.in/smp
26 Jun 13, 22:02
putera izman: slm jom kita exchange bloglist :)
25 Jun 13, 21:41
putera izman: slm sy tgh cari geng untuk exchange bloglist kalau awk sudi tolong singgah iyer :)
6 Jun 13, 09:42
putera izman: nice blog awak ada masa singgah iyer :)
21 May 13, 11:36
WaysToUnity: Yahoo! to buy Tumblr for US$l.lb
16 May 13, 09:36
cboxadvertisement: Anda ingin beriklan dicbox seperti ini ? Percuma hanya di www.simplifiednow.com - Hantar Ke 10,000 ++ blog dengan pantas - Cara Beriklan Era Baru
10 May 13, 10:46
Trends: Hi, just visit.. :) great info. I will follow your update. Thanks..
18 Apr 13, 05:45
CR 7: Hello Friend
24 Mar 13, 05:18
Su Loo: Hi, nice blog,.. :) Visit me back if u dont mind..
15 Mar 13, 21:49
iklanhebat: jum beriklan disini, zalora pun ada promosi disini.
9 Mar 13, 20:37
Anita: Hi, you have nice website, you can get more visitor to your website, click here....
[older messages]