24 Sep 13, 09:37
Tshirt Printing: katOkhijoo custom made tshirt
9 Sep 13, 22:26
Tshirt kanak-kanak: besh lah~! :)
6 Jun 13, 00:19
sheina: haii tuan blog :) sheina datang ke sini:) jemput singgah:)
15 May 13, 00:41
abang gadget: mari singgah abg jual powerbank murah2 ni :)
24 Apr 13, 05:50
hikmahherba: minyak lintah tembakul doa ( rahsia besar dan panjang zakar dengan urutan)
10 Apr 13, 10:02
Suri Hani: Kan dah bagitau. Tu yang saya suka site ni.
22 Feb 13, 12:08
Rezaa: nak bookmark la page ni!
21 Feb 13, 16:20
KakNisH: leh saya share info ni? tq.
19 Feb 13, 16:13
Deelets: tersesat sampai ke sini
18 Feb 13, 20:43
GulaGetah: stresss betul dibuatnya. Heheh
5 Feb 13, 06:44
Mama Lina: skang ni kalau beli produk facial ngan skincare kat lavender online leh dapat 5% diskaun. guna coupon 'L2UV32013'.
16 Dec 12, 11:21
Miracle EX: Year End Sales!! Nikmati potongan harga untuk semua produk Miracle EX dari 10 Dec hingga 10 Jan 2013
1 Nov 12, 06:13
asida: Salam Perkenalan. :-)
14 Oct 12, 12:24
hawa: Jom guna app ini untuk uji kesihatan anda :-)
12 Oct 12, 10:36
Promote Free: Kalau ada benda nak promote secara online, bolehlah cuba di web portal kami. free je.
9 Oct 12, 04:14
Jual Rumah: Sedang mencari Rumah Sewa ? Cuba cari di laman web kami.
7 Oct 12, 03:24
SDKD: nice entry.
18 Sep 12, 09:21
Agent Kereta: Kami baru membangunkan portal khusus untuk carian kereta sewa. Iklankanlah kereta sewa anda di sini.
16 Sep 12, 09:07
Free Ads: Maaf, just nak share info pada yang nak promote secara online boleh try cuba di portal baru kami.
15 Sep 12, 13:04
Iklan Rumah Sewa: Nak cari rumah? sewa rumah atau beli rumah ? Boleh ke laman web kami di http://rumahsewa.infocubes.net
[older messages]