1 Mar 15, 14:20
SHAHRUL: Salam Sejahtera !!!! Kepada golongan lelaki yang ingin kan URUTAN TRADISIONAL SELURUH BADAN HINGGA BATIN ALA URUTAN JAWA , sila hubungi saya di talian : 014-7197049 ( Azman ) Lokasi : Kuala Lumpur ,
7 Apr 14, 13:12
Syahir: nk ty urut prempuan terseliuh bleh x??ade tukang urut pmpuan x??
29 Oct 13, 09:47
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
24 Sep 13, 11:49
Tempah Tshirt: i like~!
9 Sep 13, 23:21
Tshirt Printing: katOkhijoo custom made tshirt
2 Jul 13, 05:23
neeqa: salam ukhwah :)ingin menjual baju raya tapi tak tahu bagaimana? sila ke blog saya :)
29 Jun 13, 12:35
abg superman: pc utk orang xde budget :)
19 May 13, 22:13
Free Product Testing: hi, nice blog! wanna exchange links? www.FreeProductTesting.com contact us
12 May 13, 10:22
abang gadget: mari singgah abg jual powerbank murah2 ni :)
21 Feb 13, 18:02
KakNisH: leh saya share info ni? tq.
20 Feb 13, 00:23
Duda_Muda: kunjungan balas.
19 Feb 13, 02:31
sariena: ;p~
5 Feb 13, 20:28
Yana: Kalau nak diskaun 5% shopping kat lavender online, gunakan coupon number ni: L2UV32013
5 Dec 12, 11:01
Kereta Sewa: Jika anda merupakan pemilik kenderaan yg sedang mencari penyewa untuk kereta atau kenderaan anda, sini tempat yg sesuai utk meletakkan iklan kereta sewa anda.
11 Nov 12, 21:07
nabihah: minum teh kat sini jap ye :D
2 Nov 12, 10:46
ayie: Salam Perkenalan. :-)
13 Sep 12, 01:32
freezon: perggg artis awal ashaari tengah berlawan dengan bini dia scha la.. jom tengok :-)
6 Sep 12, 13:02
maisarah: ni belaja ke keje lagi ha?
23 Aug 12, 01:37
daud: hi
17 Aug 12, 14:47
Aini: Hehe sapa sangka proton ley kuarkan lagu raya
[older messages]