20 Feb 14, 21:01
noname: kenapa ada u yg xde?
20 Feb 14, 20:53
noname: our university tu u yg top je eh..ke u yg terpilih..
24 Sep 13, 12:11
Cop Tshirt: salam ziarah..
10 Sep 13, 00:07
katOkhijoo Tshirt: kunjung balas.
5 Aug 13, 10:38
kriza: Kriza Lebaran Collection is On Sale!Jemputla datang!
2 Jul 13, 04:28
neeqa: salam ukhwah :)ingin menjual baju raya tapi tak tahu bagaimana? sila ke blog saya :)
29 Jun 13, 11:01
abg superman: kalau line x clear wat macam ni ok :)
25 May 13, 19:07
abang gadget: mari singgah blog abg plak :)
22 Feb 13, 21:16
GulaGetah: stresss betul dibuatnya. Heheh
21 Feb 13, 18:32
apek78: :)
20 Feb 13, 01:06
Ellysha25: it's me again
18 Feb 13, 22:59
KakNisH: leh saya share info ni? tq.
5 Feb 13, 08:20
Yana: Kalau nak diskaun 5% shopping kat lavender online, gunakan coupon number ni: L2UV32013
25 Jan 13, 10:39
Lynda: Tiga cara pikat hati suami anda. http://tipskasihsayang.blogspot.com/2012/06/tiga-cara-pikat-hati-suami-anda.html
5 Dec 12, 11:37
Car Rental: Letakkan iklan kereta sewa anda di portal kami. Free jer.
9 Nov 12, 03:28
mimi: Tingkatkan jualan produk anda sehingga 300% dengan facebook.. percuma je.. tapi terhad.. KILK DISINI
1 Nov 12, 21:31
hazin: Salam Perkenalan. :-)
8 Sep 12, 18:03
TOMEY: HYEP
31 Jul 11, 16:26
Aisyah (bdak SMKAS): Salam... Saya ade copy skit maklumat utk buat folio sejarah sekolah...Thankz...Ianya info yg b'guna... :glad: ;) :P
24 Jul 11, 12:02
aus: cpat r tukang urus blog.. update blog cepat... hehehe
[older messages]