20 Feb 14, 20:01
noname: kenapa ada u yg xde?
20 Feb 14, 19:53
noname: our university tu u yg top je eh..ke u yg terpilih..
24 Sep 13, 11:11
Cop Tshirt: salam ziarah..
9 Sep 13, 23:07
katOkhijoo Tshirt: kunjung balas.
5 Aug 13, 09:38
kriza: Kriza Lebaran Collection is On Sale!Jemputla datang!
2 Jul 13, 03:28
neeqa: salam ukhwah :)ingin menjual baju raya tapi tak tahu bagaimana? sila ke blog saya :)
29 Jun 13, 10:01
abg superman: kalau line x clear wat macam ni ok :)
25 May 13, 18:07
abang gadget: mari singgah blog abg plak :)
22 Feb 13, 20:16
GulaGetah: stresss betul dibuatnya. Heheh
21 Feb 13, 17:32
apek78: :)
20 Feb 13, 00:06
Ellysha25: it's me again
18 Feb 13, 21:59
KakNisH: leh saya share info ni? tq.
5 Feb 13, 07:20
Yana: Kalau nak diskaun 5% shopping kat lavender online, gunakan coupon number ni: L2UV32013
25 Jan 13, 09:39
Lynda: Tiga cara pikat hati suami anda. http://tipskasihsayang.blogspot.com/2012/06/tiga-cara-pikat-hati-suami-anda.html
5 Dec 12, 10:37
Car Rental: Letakkan iklan kereta sewa anda di portal kami. Free jer.
9 Nov 12, 02:28
mimi: Tingkatkan jualan produk anda sehingga 300% dengan facebook.. percuma je.. tapi terhad.. KILK DISINI
1 Nov 12, 20:31
hazin: Salam Perkenalan. :-)
8 Sep 12, 17:03
TOMEY: HYEP
31 Jul 11, 15:26
Aisyah (bdak SMKAS): Salam... Saya ade copy skit maklumat utk buat folio sejarah sekolah...Thankz...Ianya info yg b'guna... :glad: ;) :P
24 Jul 11, 11:02
aus: cpat r tukang urus blog.. update blog cepat... hehehe
[older messages]