10 May 15, 11:31
mohd isa mj: Tahniah kepimpinan baru PAS Kawasan Tg Malim sessi 2015-2017.Teruskan perjuangan.
6 May 15, 13:08
Abdul Gani: Tahniah kepada kepimpinan yang baru..Teruskan perjuangan, hargai pengorbanan..
17 Sep 13, 01:30
Admin: Betul..
16 Sep 13, 23:47
aku budak muallad: tn hj junid bin hj anuar tu bukan ker bekas pengetua sekolah
14 Sep 13, 19:46
Admin: Tahniah YDP dan Kepimpinan baru sesi 2013-15. Teruskan kegemilangan..
10 Sep 13, 00:29
Admin: Tahniah DMP Tg Malim.
4 Sep 13, 17:32
Purnamahijau02: Assalam,,semoga DPPK baru nanti bekerjasam sama lebih mantap..Insya'allah..
3 Sep 13, 00:58
Admin: Tahniah kepada Kepimpinan DPPK Tg Malim sesi 2013-2015. Semoga gerak kerja utk sesi mendatang lebih mantap..
21 Apr 13, 18:23
aiman: minta tlg admin blog ni share dgn sy gmbar2 tuan YDP, untuk memudahkan gerak kerja. add www.facebook.com/aimanbyrne
21 Apr 13, 18:22
aiman: https://www.facebook.com/amin4slimriver
21 Apr 13, 18:15
aiman: salam, minta tlg like page fb Amin4slimriver. kami akan update semua disitu
11 Apr 13, 03:18
Lan Todak: nnti smbg le boring lak tgk blog kayu je mcm nie
11 Apr 13, 03:17
Lan Todak: tn punye badan tau le apa yg aku maksudkan.. klu x tau mmm.. mmg tuli le dia
11 Apr 13, 03:13
Lan Todak: harap bungkus le nanti... mcm mne le manusia yg jenis ckp x serupa bikin ni jd calon..pelik betoi le
11 Apr 13, 03:07
Lan Todak: elok le tn. amin ada fb senang aku taruk hihi..
9 Apr 13, 19:38
Lan Trolak Utara: banyak geng-geng kita diluar kawasan nak tau kegiatan Tn Amin so FB je yang senang nak updated dan senang dilihat oleh pengundi2 kita..
9 Apr 13, 19:37
Lan Trolak Utara: mintak sapa sapa yang bersama Tuan Amin untuk adakan FB..sampaikan segala maklumat berkenaan Tuan Amin didalam FB..Tuan Amin mesti sibuk so mintak tlg Admin ke buatkan..
4 Apr 13, 15:11
ayat233: FB caw tg malim ada tak? Whatsapp utk caw klu ada lagi bagus.. info lebih mudah.. cadangan dari warga felda trolak selatan..
4 Apr 13, 15:08
ayat233: Salam.. buat semua warga PAS Tg Malim. Istiqamah dalam perjuangan kunci kemenangan Rakyat Malaysia.
20 Feb 13, 12:53
Pak Su: Sekiranya perlukan homestay/penginapan untuk PRU13, hubungi saya Pak Su 013-6226224. Homestay di Proton City
[older messages]