8 Jan 15, 00:13
Gameidiot: portal game easy baru
25 Oct 14, 16:24
nicky: iPad Air 2 launched
16 Mar 14, 17:21
Amira: Wow! Blog awak sangat cantik, jom lawat blog saya.
22 Dec 13, 00:59
Zine: Nice adverts you have.. :) come hit back
28 Nov 13, 03:21
syamStyles: kunjung mngunjung cari trafik. hehe
28 Oct 13, 20:06
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
18 Oct 13, 13:26
Hana Chaca: Hi, I like your blog,.. :) I follow..
6 Oct 13, 07:36
Miss Jenny: Nice blog right here.. :) Additionally your site lots up very fast!.
5 Oct 13, 18:17
promosi: jemput beriklan di website kami. kami sangat alu2kan iklan anda utk memeriahkan lagi web kami..tq
3 Oct 13, 00:13
izzue: macam tak caye je awek mengayat aku...ni le penangan minyak wangi power..belum cuba belum tau!
30 Sep 13, 21:47
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
30 Sep 13, 15:40
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
28 Sep 13, 23:06
softwarepower: software utk cari mobile dan email...power oo software ini.
28 Sep 13, 19:10
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
26 Sep 13, 12:45
lulurbodyscrub: ingin memutihkan celah ketiak dan kangkang anda ? mari cuba produk lulur kami..
23 Sep 13, 13:07
lulurbodyscrub: ingin memutihkan celah ketiak
22 Sep 13, 20:52
Nuramiza: (Lelaki Kuat VS Wanita Cantik?) ---> http://ll.my/kedaix
4 Sep 13, 19:29
muhafis: nak kempiskan perut buncit seawal 3 minggu?? ---> http://kliksini.in/stpm
28 Jul 13, 19:57
kriza: Kriza Lebaran Collection is On Sale!Jemputla datang!
15 Jul 13, 13:24
din: hai blog awak menarik nak bagi penumbuk boleh?
[older messages]