10 Sep 13, 00:19
Tempah Tshirt: i like~!
2 Jul 13, 06:07
neeqa: salam ukhwah :)ingin menjual baju raya tapi tak tahu bagaimana? sila ke blog saya :)
29 Jun 13, 13:15
abg superman: gambar yang memudahkan kehidupan harian korang :)
20 May 13, 21:30
abang gadget: mari singgah blog abg plak :)
22 Feb 13, 14:21
sadiq_segaraga: gud stuff.
21 Feb 13, 18:59
one_cylinder: cantik blog
20 Feb 13, 01:20
cayang_ker: lorÂ… gitu plak
19 Feb 13, 03:30
KakNisH: leh saya share info ni? tq.
5 Feb 13, 08:34
Mama Lina: skang ni kalau beli produk facial ngan skincare kat lavender online leh dapat 5% diskaun. guna coupon 'L2UV32013'.
5 Dec 12, 11:56
Kereta Sewa: Jika anda merupakan pemilik kenderaan yg sedang mencari penyewa untuk kereta atau kenderaan anda, sini tempat yg sesuai utk meletakkan iklan kereta sewa anda.
11 Nov 12, 21:58
nabihah: minum teh kat sini jap ye :D
1 Nov 12, 23:36
atike: Salam Perkenalan. :-)
12 Oct 12, 12:25
Dienna: so cute.. hiks! :)
7 Oct 12, 05:14
SDKD: nice entry.
14 Sep 12, 02:31
abel: perggg artis awal ashaari tengah berlawan dengan bini dia scha la.. jom tengok :-)
12 Sep 12, 05:34
Simah: Menangi Ipad Dengan Astro e-Billing :-)
6 Sep 12, 13:53
pn nana: awk ada keje x?
17 Aug 12, 15:44
Ainun: Hehe persaingan sengit lagu raya proton nie :-)
4 Aug 12, 20:36
Elly: Hai, cantik la blog awak, jom lihat blog saya pula
13 Jul 12, 02:03
qmaths: jom belajar math :) best :D
[older messages]