6 Jun 13, 08:40
Free Albums: sup lets exchange links? www.AlbumFiend.com email us
15 Apr 11, 16:27
.......: dah 2 tahun kan,..x rindu ker???
6 Mei 10, 13:30
hajar: salam suma... apa khabar la korang suma... heheheh menyepi dan terus menyepi.. huhuh
26 Feb 10, 22:03
alezandro: salam maal hijrah 2010..rindu u ol semua..pisss
16 Dis 09, 08:33
effaliza: Salam Maal Hijrah buat kawan2 semua..:)
8 Dis 09, 00:39
mgg: askum..mgg nak jemput owner n sesiapa yg berminat membaca nOvel berbentuk cinta n suspen..jOin blog mgg.terima kasih.. :)
15 Okt 09, 12:42
hajar: selamat pengantin baru atau lama kepada penghulu kita dan isteri... hahaha
15 Okt 09, 12:41
hajar: salam semua... salam aidilfitri buat semua... lama tak cek laman web ni... erm.. yang penting kita tak lost contact ya.. hahahah
17 Sep 09, 10:55
nanie: salam aidilfitri kat korang semua ek, maaf zahir dan batin........maafkan ar aku andai ada aku wat silap kat korang dengan sengaja atau x k......jgn lupe datang umah aku tau, kat raub jer.......huhuhu
24 Ogos 09, 21:44
effaliza: sedih k.nana xanto pun pic yg effa minta..:(
16 Jul 09, 12:13
effaliza: wawawawaaaa
16 Jul 09, 12:13
effaliza: kak nana bila nyer nk anto pic 2... kecian adik akak ni..huhuhuhu :(
16 Jul 09, 12:13
effaliza: salam semua...
13 Jul 09, 16:49
andre: wassup..lame x tgk blog induksi nie..dh berwajah baru..gempak selebriti betol..hak3
13 Jul 09, 15:43
sarul: tadak orang ka ari ni
11 Jul 09, 01:32
effaliza: ok thanks
10 Jul 09, 00:10
nana: paling lewat minggu dpn
10 Jul 09, 00:10
nana: sowi lambat reply erk k
10 Jul 09, 00:10
nana: ok dik
8 Jul 09, 19:39
effaliza: salam.. kak nana t tolong send pic yg kita men bowling 2 kt email effa ye...
[mesej lama]